HALLE - Breedhoutse Mountainbike-tocht

C21

HALLE - Breedhoutse Mountainbike-tocht

Editiepajot_halle_mtb_breedhout_ingezonden_foto
Ingezonden foto
 

Op zondag 30 juni 2013 organisereert MTYB Breedhout naar aanleiding van het dorpsfeest van Breedhout in voor de twaalfde keer hun mountainbike-tocht. Dit jaar keren ze terug naar hun roots richting Pajottenland (35 km), maar vergeten ze ook de uitdagende klimmetjes in Waals-Brabant niet voor de doorzetters (50 km) en de fanatiekelingen (85 km).

Ondertussen mag de Breedhoutse MTB tocht gerekend worden bij de klassiekers van het Pajottenland. Met 3 afstanden bieden zij een rit aan voor alle leeftijden en ieders mogelijkheden.
Het wordt een leuk mountainbikeparcours met singletracks, venijnige klimmetjes en een leuke après-bike.
De inschrijvingen vinden plaats in de Parochiezaal van Breedhout, Lenniksesteenweg 623 te 1500 Halle. De deelnemers kunnen vertrekken van 7 uur 30 tot 11 uur voor een tocht van 35 en 50 km en van 7 uur 30 tot 10 uur voor een tocht van 85 km . De deelnameprijs per biker bedraagt € 4,00 voor de 35 km en € 5,00 voor de 50 en 85 km, dit in functie van het aantal bevoorradingen.
Voor die deelnameprijs krijgen de deelnemers waar voor hun geld: een telefoonnummer voor technische assistentie, overvloedige (verschillende) drankjes en energierijke hapjes tijdens de bevoorradingen; een snelle fietswasbeurt in de bike-wash; en de mogelijkheid om een verkwikkende douche te nemen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jun 2013
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024
Marc Sluys | 23 mrt 2024

archief