HALLE - Cédric de la Kethulle de Ryhove behaalde maximum in olympiade Frans

C21

HALLE - Cédric de la Kethulle de Ryhove behaalde maximum in olympiade Frans

Editiepajot_halle_nieuwbouw_don_bosco
Cédric de la Kethulle de Ryhove (Ingezonden foto)
 

Don Bosco Halle neemt al een paar jaar deel aan Olyfran, de Vlaamse Olympiade van het Frans. Dit is een wedstrijd waarbij middelbare scholen uit gans Vlaanderen het tegen elkaar opnemen om hun kennis van de Franse taal te testen. . Cédric de la Kethulle de Ryhove, een leerling uit het laatste (zesde) jaar Farmaceutisch Technisch Assistent. Hij behaalde bij de Franstalige deelnemers het maximum (100/100) op de schriftelijke selectieproef, wat zeer uitzonderlijk is.

Er zijn verschillende categorieën, afhankelijk van de gevolgde richting (ASO, TSO, BSO, KSO), en er wordt ook een onderscheid gemaakt tussen Nederlandstalige en Franstalige leerlingen. Voor deze laatsten geldt een afzonderlijke klassering met een aparte prijzenpot.
Bij de editie van dit jaar kreeg Don Bosco Halle verschillende laureaten die in de prijzen vielen, met onder hen één toplaureaat, nl. Cédric de la Kethulle de Ryhove, een leerling uit het laatste (zesde) jaar Farmaceutisch Technisch Assistent. Hij behaalde bij de Franstalige deelnemers het maximum (100/100) op de schriftelijke selectieproef, wat zeer uitzonderlijk is.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jun 2013
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief