HALLE - Koop geen kaftpapier want Ezelsoor komt eraan

C21

HALLE - Koop geen kaftpapier want Ezelsoor komt eraan

Editiepajot_halle_ezelsoor_foto_merckx
Archief Felix Merckx
 

Ezelsoor, de boekenkaftdag die gezinnen met schoolgaande kinderen de kans geeft om op één plaats en op éénzelfde moment schoolboeken te komen kaften en hen te informeren over wat er zich plaatselijk aan culturele activiteiten aandient tijdens de loop van het jaar, gaat door op woensdag 4 september van 12 tot 17 uur in CC ‘t Vondel....

Op woensdag 4 september nodigen zij jou graag uit samen met je ouders, vriendjes & vriendinnetjes om jouw schoolboeken en -schriftjes te komen kaften in CC ’t Vondel.
Boeken kaften hoeft helemaal niet saai te zijn. Men kan kiezen tussen 4 verschillende soorten kaftpapier.
 
Verkies je een uniek gekaft boek? Loop dan zeker eens langs bij de bekende illustratoren die jouw saaiste boek van een schitterende tekening voorzien op bruin kraftpapier.
 
Of ga je liever zelf de creatieve toer op? Ontwerp je eigen originele bladwijzer, neem deel aan de workshop van de turnkring Populaire Halle, leef je uit op enkele muziekinstrumenten van de Harmonie Sint-Cecilia, speel op de Wii bij de bibliotheek infostand, drink iets fris op het Ezelsoorcafé van de jeugddienst, … En je kan ook tickets winnen voor de familievoorstelling van CC ’t Vondel!
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 aug 2013
Felix Merckx
Archief Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief