HALLE - Winterrommelmarkt al volzet

C21

HALLE - Winterrommelmarkt al volzet

Halle_events
ZP

De Winterrommelmarkt van zondag 8 december volledig is nu al volledig volzet. Dat wil zeggen dat zij het reserveren via de website voor zondag afgesloten is. . Dit is 1 maand vroeger dan vorig jaar. Er zullen dus zeker koopjes te doen zijn.

Ook de Winterrommelmarkt op zaterdagvoormiddag en de tweedehands kledijmarkt op zaterdagnamiddag 7 december, is ook al voor de helft van de tent bezet. Inschrijven kan nog via www.winterrommelmarkt.be . Alles gaat door op het Stationsplein te Halle.
HALLE schaatst
Halle schaatst gaat door van 13 december tot 12 januari 2014. Vanaf nu kan er ook on-line ingeschreven worden voor de verjaardagsfeestjes tijdens Halle Schaatst, info via www.halleschaatst.be . Diverse arrangementen voor bedrijven, personeel en klanten kunnen worden aangevraagd via sponsor@halle-events.be . Uiteraard kunnen de scholen weer reserveren om met diverse klassen af te zakken naar de schaatspiste. De allerkleinsten kunnen op hun beurt inschrijven voor “Kijk ik Schaats” om zo het schaatsen aan te leren. Dit kan op zondagen 15,22,29 december 2013 en op zondagen 5 en 12 januari 2014, telkens van 10u tot 12u. Inschrijven kan via de sportdienst van de Stad Halle.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 okt 2013
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief