HALLE - School organiseert Sinterklaasontbijt

C21

HALLE - School organiseert Sinterklaasontbijt

Ontbijt_p200
EP

Zondag 1 december organiseert de ouderraad van het Heilig-Hart & College Halleweg voor de 7de keer haar Sinterklaasontbijt. De formule is ondertussen gekend: de Ouderraad trotseert weer en wind en levert een ontbijt bij u aan huis.

Net als de voorbije jaren kan men kiezen tussen 3 ontbijtpakketten die men online kan bestellen via de website www.ouderraadhhchalle.be 
Voor de kleinsten is er het kinderontbijt en voor de groten een volwassenenontbijt. Maar echte fijnproevers bestellen natuurlijk het “Cava luxeontbijt”.
“Zoals altijd gaat de opbrengt van het Sinterklaasontbijt integraal naar de leerlingen van de lagere en kleuterschool Heilig-Hart & College Halleweg” zegt de voorzitter van de ouderraad, Dirk Van Heymbeeck.
Inwoners van Halle, Buizingen en Lembeek kunnen het ontbijtpakket gratis aan huis geleverd krijgen tussen 7 en 10u. Door een optimale planning en inschakeling van vele vrijwilligers verloopt de levering zeer vlot. Men kan het ontbijt ook als verrassing laten leveren bij vrienden of familie.
Na het succes van de vorige jaren zal Sinterklaas ook op 1 december tijd vrij maken tussen 8 en 10u. om ontbijtpakketten uit te delen in het Heilig-Hart & College Halleweg, Halleweg 220. Afhalers krijgen er een leuke attentie bovenop!
Een ontbijt bestellen kan tot woensdag 20 november via de website van de ouderraad: www.ouderraadhhchalle.be 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 nov 2013
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief