Casting van Talent Models in HALLE

C21

Casting van Talent Models in HALLE

Editiepajot_halle
Ingezonden foto
 

Zondag ging in Halle de casting van Talent Models door, een organisatie van culturele vereniging Talent en Co. Na een strenge selectie door middel van een catwalktest in avondkledij en een fototest strandkledij werden 11 modellen geselecteerd om de andere modellen van Talent Models aan te vullen.

Deze zullen na een grondige training en styling in 2014 te zien zijn in diverse locale mode-evenementen zoals modeshows en fotoprojecten in de regio. Deze formule is uniek daar een culturele vereniging als Talent en Co met de hulp van Halse handelaren erin slaagt om een hoog niveau aan nieuwe modellengezichten te vinden en op te leiden.

Voorzitter fotograaf Juno: « Wij beginnen nu alvast te trainen voor de grote modeshow op 8 februari op de Huwelijksbeurs van ‘Mooi Trouwen’ in het kasteel van Huizingen. Uiteraard staan onze modellen ook ten dienste van andere ondernemers en fotograferen voor hun eigen projecten, maar ze nemen best eerst contact op via de website <http://www.juno-fotografie.be> ».

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 dec 2013
Elsie De Greef
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief