DILBEEK en HALLE vallen in de prijzen

C21

DILBEEK en HALLE vallen in de prijzen

Editiepajot_halle_sportelen
Ingezonden foto
 

Bloso heeft afgelopen woensdag in Machelen de Sportelgemeenten en de Supersportelgemeente 2013 van de provincie Vlaams-Brabant gehuldigd. De stad Halle kreeg de titel van sportelstad 2013 en Dilbeek kreeg de tittel ban Supersportelgemeente

Deze actie kadert in de Bloso-campagne voor 50-plussers ‘Sportelen, beweeg zoals je bent’ en wil gemeenten en steden aansporen om het lokaal sportaanbod voor 50-plussers uit te bouwen.
De gemeente Dilbeek kreeg de titel van Supersportelgemeente en de gemeente Kortenaken was de 1ste runner-up. Net zoals vorig jaar behoorde de Stad Halle bij de 3 eerste genomineerde onder de 37 deelnemende gemeenten. De stad Halle kreeg de titel van sportelstad 2013 voor haar uitgebreid lokaal sportelaanbod en structurele samenwerking met andere gemeentelijke partners.
De Halse  sportdienst organiseerde in het afgelopen jaar ondermeer sportelen op het ijs, Nordic Walking, minigolftornooi, begeleide fietstochten, petanquetoernooien, volksdans & volksspelen, matcurling enz. Verder namen onze 50-plussers deel aan de Regionale, Provinciale en Landelijke sportdagen en aan de outdoor sporteldag in Linkebeek.
Uit de handen van waarnemend Administrateur Generaal Philippe Paquay van Bloso mocht Michel Bellemans als Schepen van Sport een sportpakket ter waarde van € 750 in ontvangst nemen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 dec 2013
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief