HALLE - Polyesterbeelden gaan stadscentrum sieren

C21

HALLE - Polyesterbeelden gaan stadscentrum sieren

Editiepajot_hazlle_polyester
Ingezonden foto

In navolging van hun samenwerking aangaande “kunst op reiskoffers” is er een nieuwe samenwerking tussen artiest Michael Peetermans en Polyesterdieren & Co (Een onderdeel van Tigerkustoms Halle).

Michael  Petermans en Philip Demanet kwamen op het idee om reuzebeelden in Polyester ( info op www.polyesterdieren.be ) te gaan personaliseren voor Halse handelszaken.
Concreet geven zij de Halse handelaars de kans om een reuzendier uit hun assortiment aan te kopen en dit te laten personaliseren met hun bedrijfslogo of tekening naar keuze. Het opzet is dat deze dieren worden buiten gezet als eye catcher en om de winkelwandelstraten wat op te fleuren.
De beelden worden aangeleverd door Polyesterdieren & Co, gepersonaliseerd en gesigneerd door Michael Peetermans. Elk stuk is dus uniek.
Het initiatief past meteen ook in het kader van de opendeurdagen die de Halse Verenigde Handelaars organiseren op 15 & 16maart aanstaande. De Verenigde Halse Handelaars helpen om het idee te promoten naar de bedrijven toe.
Info Demanet Philip 0475.71.32.24 en Michael Peetermans 0473.60.33.58
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 feb 2014
Felix Merckx
Ingezonden foo
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief