Word vrijwilliger bij Basiliekpromotie HALLE vzw

C21

Word vrijwilliger bij Basiliekpromotie HALLE vzw

Editiepajot_halle_basiliek_foto_merckx
Foto Felix Merckx

De vzw Basiliekpromotie Halle is sinds begin 2014 de nieuwe naam van vzw Toerisme Halle. De nieuwe naam, Basiliekpromotie Halle, zegt meteen waar de vzw in de toekomst voor staat: de promotie van de Sint-Martinusbasiliek van Halle als internationaal monument en toeristische bezienswaardigheid. Hiervoor is men op zoek naar vrijwilligers.

De werkjaren 2014-2015 staan volledig in het teken van het project “Mysterie van de Bouwmeester” en de heropening van de Sint-Martinusbasiliek na voltooiing van de restauratie. In het zicht van deze heropening wordt de toeristische promotie van de Sint-Martinusbasiliek volledig herbekeken en gedigitaliseerd. De vzw staat ook mee in voor de coördinatie en promotie van de festiviteiten rond de historische heropening in 2015. Vanaf 2016 zal Basiliekpromotie Halle vzw zich richten op de continue promotie van de Sint-Martinusbasiliek als internationaal monument.
Vzw Basiliekpromotie Halle is een vereniging zonder winstoogmerk. Alle middelen en winsten uit activiteiten wordt steeds opnieuw geïnvesteerd in de verdere promotie van de Sint-Martinusbasiliek van Halle.
Om de Sint-Martinusbasiliek de aandacht te geven die ze verdiend als internationaal monument is men op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers (M/V) om het team te versterken.
Dit zijn de concrete taken/functies waarvoor ze dringend op zoek zijn naar versterking in volgende domeinen:
-Redactie: Schrijven van toegankelijke teksten voor de website van de basiliek (online na Pasen) en de toeristische brochures voor de Sint-Martinusbasiliek op basis van basisteksten aangereikt door het expertteam van de basiliek.
-Vertalingen: Voor het vertalen van de redactionele en promotionele teksten naar het Frans, Engels en Duits voor de internationale promotie van de Sint-Martinusbasiliek
-Digitale media: Updaten en animeren van de Facebook-pagina en Twitter-account van de Sint-Martinusbasiliek en het Mysterie van de Bouwmeester op basis van de planning van de redactie.
-Promotie: Uitwerking en realisatie van de jaarlijkse promotiecampagnes en –acties om de bezoeken aan de Sint-Martinusbasiliek te bevorderen. Deze gebeuren vooral via de digitale kanalen.
-Monitoren ipad Mysteriespel: Begeleiding en animeren van groepen die het Mysteriespel komen spelen in de stad.
- Medewerkers activiteiten: Permanentie tijdens opendeurdagen en speciale gelegenheden zoals vb. Open Monumentendag.
-Fondsenwerving: Directe of indirecte fondsenwerving via verkoop van advertenties in onze toeristische publicaties, specifieke arrangementen, Basiliek-peterschappen, het iPad-Mysterie-spel, merchandising.
Heb je vragen of wil je er meteen invliegen? Neem dan vandaag nog contact met ons op via e-mail op contact@basiliekpromotiehalle.be of telefonisch op 0477 568 501.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 apr 2014
Felix Merckx
Felix Merckxc
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief