HALLE / BEERSEL / SINT-PIETERS-LEEUW – Politieke jongerenorganisaties organiseren speeddate met politici

C21

HALLE / BEERSEL / SINT-PIETERS-LEEUW – Politieke jongerenorganisaties organiseren speeddate met politici

Spl_speeddate_politici_
Van links naar rechts,BOVEN: Liana Picard, Philippe Maes, Tine Bigaré, Nele Lejon,ONDER: Sarah van Hassel, Sven Pletincx, Nicolas Cornil, Mathias Pierquin, Manly Callewaert
 

De politieke jongerenorganisaties uit Halle, Beersel en Sint-Pieters-Leeuw willen jongere en oudere inwoners uit de regio op een aantrekkelijke manier informeren over de komende verkiezingen. Daarom organiseren Jong VLD Halle, Jonge Liberale Leeuwen, Jong N-VA Zenneland, Jongsocialisten Halle, JongCD&V Halle, Jong GROEN en Jong Vlaams-Belang een speeddate met politici.

Ook Denktank Halle, een politiek neutrale organisatie die de maatschappij wil ondersteunen door campagnes en activiteiten te organiseren, zet haar schouders onder dit initiatief. De avond bestaat uit twee delen. In het eerste deel ligt de nadruk op algemene informatie over de verkiezingen en worden de verschillende partijen kort voorgesteld. Het tweede deel van de avond staat in het teken van de dialoog tussen de aanwezigen en politici, via een speeddate. Dankzij het doorschuifsysteem van de speeddate kan het publiek in kleine groepjes kennismaken met de standpunten van de zes aanwezige politieke partijen. Elke partij zal twee vertegenwoordigers afvaardigen, die in gesprek gaan met de deelnemers.

De politieke duo’s met wie gedatet kan worden zijn:

- Ben Weyts en Ralph Packet (N-VA)

- Katia Segers en Nora Mouallali (Sp.a)

- Joris Van Hautem en Klaas Slootmans (Vlaams Belang)

- Kopstuk (nog niet bevestigd) en Filip Moons  (Open Vld)

- Peter Van Rompuy en Tom Vandenkendelaere (Cd&V)

- Dieter Van Besien en Bram Vandenbroecke (Groen)

Deze avond gaat door op zaterdag 3 mei om 19.30 (start om 20u) in Zaal Zonnig Leven, Jan Vanderstraetenstraat 198 in Sint-Pieters-Leeuw.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 apr 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief