HALLE / BEERSEL - Jong Voka Zenne-Pajot lanceert website met Afterwork Drink

C21

HALLE / BEERSEL - Jong Voka Zenne-Pajot lanceert website met Afterwork Drink

Jong_voka_definitief

Herberg De Zwaan in Dworp was dé place to be voor het 3de informele netwerkmoment van Jong Voka Zenne-Pajot. Op een Afterwork Drink, waar het allemaal draaide om not-working én networking, bliezen zo’n 25 young potentials uit na een drukke werkweek.

Op deze ontspannende activiteit werd de www.jongvokazp.be gelanceerd. Daar kan men nu terecht voor een overzicht van alle nieuws, volgende activiteiten, eventverslagen en online registratie voor Jong Voka Zenne-Pajot.
 
Jong Voka Zenne-Pajot startte in oktober 2013 met als doelstelling om young potentials in de regio een kwalitatief en laagdrempelig netwerkplatform te bieden. Jong Voka Zenne-Pajot richt zich op jonge zelfstandigen, vrije beroepers, ondernemers, young potentials en kaderleden die wonen of werken in de regio Zennevallei en Pajottenland. Maximumleeftijd is 40 jaar, maar iedereen die jong van geest is, is welkom.
 
Interessante nieuwe contacten uit de regio Zennevallei-Pajottenland; activiteiten met een hoge fun-factor; meer not-working dan networking; een klankbord van gelijkgestemden met eenzelfde ambitie en zin voor initiatief. Dat is Jong Voka Zenne-Pajot in een notendop.
 
Een team van enthousiaste lokale ondernemers zet zijn schouders onder het project: Philip Vandewalle (Volvo Sterckx & Sterckx Motors), Jeroen Vanderlinden (Thesorafisc), Gunther De Wilde (Mybusinessconcept.be), Jens Plantefève (Luckx), Inge Grootvriendt (Vinea), Maarten Meerts (Helon Architecten) en Kris Timmermans (Voka Halle-Vilvoorde)
 
 Op de hoogte blijven? Hou dan www.jongvokazp.be zeker in de gaten, of volg ons via www.facebook.com/jongvokazennepajot en Twitter @JongVokaZP
 
U wil de regio Zennevallei en Pajottenland verkennen én op een originele manier netwerken, of u hebt young potentials in dienst die hiervoor geknipt zijn? Kom op donderdag 1 mei naar de volgende Jong Voka Zenne-Pajot activiteit: de 6de Meiklokjesrit met vertrek in Halle.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 apr 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief