De HALSE culturele vereniging Talent en Co op zoek naar modellen

C21

De HALSE culturele vereniging Talent en Co op zoek naar modellen

Editiepajot_halle
Ingezonden foto
 

Talent en Co organiseert nieuwe ledenwervingsrondes voor 2 leeftijdsgroepen, Young Teenage Models van 12-16 jaar en Talent Models vanaf 16 jaar. Toekomstige modellen kunnen hun kandidatuur opgeven. De modellen zullen naar gelang hun talent en eigen progressie worden ingezet bij diverse modeprojecten in de toekomst in de streek.

Omdat Talent en Co investeert in een basisopleiding van elk lid vraagt men aan elke kandidaat een grondige motivatie te formuleren en minstens 3 modefotos alsook een jaarlijks lidgeld als ondersteuning van de vereniging. De plaatsen zijn beperkt want er zijn enkel 10 plaatsen vrij bij Young Teenage Models en 20 bij Talent Models.

Belangrijk om weten is dat Talent en Co als culturele vereniging geen commerciële doeleindes heeft wat hem uniek maakt in Vlaanderen. In deze verenging gaat het om ervaring oplopen en je passie voor mode beleven in een vellige omgeving.

Info kan men vinden op: 
www.facebook.com/YoungTeenageModels <http://www.facebook.com/YoungTeenageModels>
www.facebook.com/pages/Talent-Models <http://www.facebook.com/pages/Talent-Models>
Inschrijven kan enkel via mailto:thierry@juno-fotografie.be, de voorzitter van Talent en Co of via www.juno-fotografie.be <http://www.juno-fotografie.be>

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 apr 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief