HALLE - Eliane werd uitgewuifd in WZC Sint-Augustinus

C21

HALLE - Eliane werd uitgewuifd in WZC Sint-Augustinus

Editiepajot_halle_eliane_1
Ingezonden foto's
 
Editiepajot_halle_eliane_2
Ingezonden foto's
 

WZC Sint-Augustinus nam - met cadeaus en een heerlijk dessertenbuffet voor de collega’s - met veel dankbaarheid afscheid van Eliane Dedobbeleer die nu van haar welverdiend pensioen gaat genieten. Eliane Dedobbeleer kwam als keukenhulp in dienst op 21 november 2008 en was hiermee een van de eerste medewerkers in het nieuwe woonzorgcentrum Sint-Augustinus te Halle.

Dat men tevreden was over haar werk blijkt uit het feit dat haar arbeidscontract van 13 uren al snel evolueerde naar 38u. Eliane was graag gezien bij de collega’s en altijd bereid te helpen.
In de keuken was Eliane een voorbeeld voor de collega’s. Ze beschrijven haar als een harde werker met een warme glimlach, het zonnetje in huis. Ze kon de rust altijd bewaren, was een plezier om mee te werken, een vriend met een warm hart.
Eliane was ook een vaste waarde in de cafetaria van het woonzorgcentrum die ze iedere dinsdag en vrijdag en 1 weekend op de 2 openhield. Ze had een goed contact met bewoners en bezoekers, een goed contact met vrijwilligers. Ze zag werk, niets was haar te veel. Ze stak graag de handen uit de mouwen en was oprecht geïnteresseerd.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 jul 2014
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief