HALLE - Emmyland brengt 9 dj’s achter de draaitafels

C21

HALLE - Emmyland brengt 9 dj’s achter de draaitafels

Editiepajot_halle_emmyland_foto_merckx
Foto Felix Merckx
 

Emmerson Delarivière, de cafébaas van ’t Oud Kasteel in Essenbeek, kon verleden jaar als grote fan van het festival Tomorrowland geen ticket bemachtigen. Emmerson besloot dan maar zijn eigen Tommorowland te organiseren. Het begon als een grap maar is uiteindelijk uitgegroeid tot een echt evenement: Emmyland. Op 2 augustus komt er in de tuin van café (Oud Kasteel een tweede editie van Emmyland.

Dit jaar heeft Emmerson wel kaarten kunnen krijgen voor Tomorrowland, maar tocht organiseert hij nog zijn festivalleke. “Verleden jaar hebben de aanwezigen gevraagd om een tweede festivalleke te organiseren. Waar we verleden jaar een 150 tal bezoekers hadden, zijn er nu al 180 inschrijvingen’, zegt Emmerson.
Het festivalleke in de tuin van café Oud Kasteel aan de kerk in Essenbeek begint op 20 augustus al om 13 uur  in de namiddag en duurt dit jaar tot 2.45 uur. 
Er zijn 9 dj’s die komen draaien, met wel een paar kanjers. Staan achter de draaitafels: Robert Abigail, Nils Van Zandt, Mad Fox, Mazzletov, Dave, Marc, Thierry, “B” en Koen.
Emmerson hoopt nu nog op één ding en dat is dat de hemelsluizen dicht blijven op 2 augustus.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jul 2014
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief