Sven Magnus uit HALLE brengt nieuw spel ‘Tap To Play’ uit

C21

Sven Magnus uit HALLE brengt nieuw spel ‘Tap To Play’ uit

Editiepajot_halle
Ingezonden foto van Sven Magnus
 
Editiepajot_halle
Ingezonden foto
Editiepajot_halle
Ingezonden foto
 

De Belgische game ontwikkelaar Sven Magnus uit Halle brengt in samenwerking met het Amerikaanse bedrijf Trigger Happy, het spel Tap To Play uit voor iOS. Het spel is vanaf vandaag beschikbaar in de App Store. Tap To Play is een fantastische collectie verslavende sociale games, waarin spelers kunnen spelen, chatten, delen en hun vrienden uitdagen om 10 verschillende games te spelen. Meer games zijn reeds in de maak.

Sven Magnus heeft het hele concept bedacht, het idee voorgelegd aan Trigger Happy en als partners hebben ze dit ontwikkeld. Sven heeft de technische kant voor zijn rekening genomen, de muziek, en een groot deel van de games bedacht. Zijn partner heeft geholpen met het concept uit te werken, nieuwe games bedacht en de grafische kant verzorgd. Hij staat ook in voor de verdeling en de marketing van de app.

Tap To Play kan je single- en multiplayer games spelen, chatten, vrienden zoeken, het opnemen tegen willekeurige spelers, wedijveren in de highscore lijsten, de activiteiten van je vrienden volgen, en je vooruitgang volgen en delen op Facebook en Twitter. Door hogere scores te behalen in elk spel, kan je medailles en doelen ontgrendelen. Munten die je verdient tijdens het spelen zorgen ervoor dat je nieuwe contents zoals games kunt ontgrendelen. Tap To Play is een gratis download, waarin je alles kan doen zonder te betalen, maar je kan altijd munten bijkopen om sneller nieuwe games te ontgrendelen.

Al de games hebben een intuïtieve besturing, mooie graphics en verslavende gameplay. De huidige games zijn : Bird Down, Birds On A Pole, Deck Attack, Dragonfish, Friggin Frog, Jungle Glide, Ribbit Rush, Seashell Shore en Tap To Run.

Tap To Play kan hier gedownload worden :  http://taptoplay.mobi/download

Game Website: http://www.taptoplay.mobi

Facebook: http://www.facebook.com/taptoplayapp

Twitter: http://www.twitter.com/taptoplayapp

Gameplay Trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=87JFpx0F_As

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 aug 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief