BEERSEL / HALLE - Eerste atletiekkamp van OEH afgelopen

C21

BEERSEL / HALLE - Eerste atletiekkamp van OEH afgelopen

Editiepajot_bart_devill___atletiekkamp_oeh
ingezonden foto
 

In het Provinciedomein van Huizingen kwam er een einde aan het eerste van twee zomerkampen van atletiekclub Olympic Essenbeek Halle. Van maandag 25 tot en met vrijdag 29 augustus wordt het tweede zomerkamp georganiseerd.

Niet minder dan 70 kinderen maakten op een zeer leuke manier kennis met de vele facetten van de atletieksport. Met veel enthousiasme van trainers en deelnemers werd er gelopen, gesprongen en gegooid. Inderdaad, zowel korte als lange afstanden, discus, kogel, ver- en hoogspringen als zelfs polsstok passeerden de revue. Voor velen werd het een eerste kennismaking met deze specifieke disciplines van de atletiek.
 
Op de laatste dag werd een heuse meerkamp georganiseerd. Hier konden de atleetjes aan de trainers tonen wat ze tijdens de week allemaal geleerd hadden. En het viel erg goed mee. Er werden zeer mooie prestaties geleverd die aantoonden dat ze niet stilgezeten hadden tijdens de voorbije week en dat de OEH-trainers hun beste beentje hadden voorgezet om alle deelnemers zoveel mogelijke nieuwe technieken aan te leren. Nog dit: buiten het tweede zomerkamp van 25 t.e.m. 29/8(inschrijven via www.oeh.be) is het mogelijk op een andere manier kennis te maken met de club. Vanaf 5 jaar(geboortejaar 2009) kunnen atleetjes deelnemen aan de trainingen. Deze vinden plaats op woensdag en vrijdag van 17u45 tot 19u15(voor 5-jarigen is er enkel training op vrijdag van 17u45 tot 18u45). De eerste training is gratis.
 
De trainingen vinden plaats in het Provinciedomein van Huizingen, toegang langs de Alsembergsesteenweg. Meer info kan verkregen worden via website www.oeh.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 aug 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief