KAAI 16 – nieuwe bed and breakfast te HALLE

C21

KAAI 16 – nieuwe bed and breakfast te HALLE

Kaai_16-2
Ingezonden foto

Op 1 september is Halle een nieuwe bed & breakfast rijker : ‘KAAI 16’. Karin Dyck en Dirk Dereymaeker stopten vorig jaar in september met hun dagbladhandel in Buizingen die ze dertig jaar hebben uitgebaat. Ze werden verliefd op een oud herenhuis langs de Willamekaai tussen het Kanaal en de Zenne en dankzij een lange renovatie konden ze het pand omvormen tot een authentieke B&B.

Het koppel wil de vele troeven die Halle en omgeving kunnen bieden met het grote publiek delen. Daarvoor stelt ze vier ruime en met zorg ingerichte gastenkamers ter beschikking. Verder kunnen gasten van Kaai 16 binnen genieten van sfeervol ingerichte ontbijt – en zitruimtes. Er kan bij goed weer in de leuke tuin vertoeft worden, terwijl men zich toch nog steeds centraal in Halle bevindt.
 
De B&B richt zich zowel op binnenlandse als buitenlandse bezoekers en speelt vooral de rijke lokale troeven uit, net als de nabijheid van Brussel.
 
Om de opening van de nieuwe bed & breakfast luister bij te zetten organiseert Kaai 16 op 30 en 31 augustus een opendeurdag waarop alle geïnteresseerden welkom zijn. Meer informatie kan vanaf dan eveneens teruggevonden worden op de website www.kaai16halle.be .  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 aug 2014
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief