BEVER / HALLE – Slotshow dansgroep Camargo voor de eerste keer in Halle

C21

BEVER / HALLE – Slotshow dansgroep Camargo voor de eerste keer in Halle

Camargo_halle_2014
BEVER / HALLE – Slotshow dansgroep Camargo voor de eerste keer in Halle
 

Dansgroep Camargo uit Bever sluit haar werkjaar eens te meer af met een wervelende show. Voor de eerste keer gebeurt dit nu in de zaal van het Heilig Hart&College in Halle. De dansgroep brengt er haar show rond het thema ‘@ the movies’ zowel op zaterdag 20 september om 19u als op zondag 21 september om 15u.

Al ettelijke jaren staat Camargo in en rond Bever voor een actieve en succesrijke dansgroep voor jongeren vanaf de leeftijd van 4 jaar. Het ledenaantal is inmiddels aangegroeid tot goed 90 hoofdzakelijk meisjes. Meisjes en ook jongens van 4 tot 7 jaar maken deel uit van de Prinsen en Prinsesjes, van 8 tot 9 jaar zijn dat de Shakers. Als men 10 of 11 jaar is behoort men tot de Swingers. De tieners van 12-13 jaar dan weer staan bekend als de Dance Stars en de 14-15-jarigen dansen onder de vlag van Funky Dancers. De meest ervaren jongelui van 16 jaar en meer behoren tot de groep van de Dance Queens.
Het geheel wordt gecoördineerd door Peggy Reygaerts. Het zijn de vier lesgeefsters Tatiana Vandermaelen, Annelien Vanderputten, Esther Daens en Stefanie Van de Vijver die het ganse jaar door de verschillende groepen begeleiden. Tatiana Vandermaelen was overigens één van de 200 dansers en danseressen die onlangs nog, overigens na een strenge selectie, op 20 augustus in Nieuwpoort mocht mee dansen tijdens het feest voor 25 jaar VTM.
Dat de show nu plaatsvindt in het Heilig Hart&College in Halle heeft te maken met de sympathie en de steun van de gewezen directrice Denise Deschuyteneer voor de dansgroep. De show duurt twee keer 50 minuten met tussenin een comfortpauze.  
Grease, Mama Mia, Pirates of the Caraibbean en de Zeven Dwergen zijn maar enkele van de vele aansprekende dansnummers die in het kader van het thema ‘@ the movies’ aan bod komen.
Inkomkaarten aan de prijs van 12 euro en aan 8 euro voor -12 jarigen kunnen gereserveerd worden via 0474/29.98.53 of dansgroepcamargo@gmail.com . De ingang gebeurt via de toegangspoort op het Possozplein en er is parkeergelegenheid op de schoolkoer. 
Begin oktober start overigens het nieuw werkjaar van de dansgroep.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 aug 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyddeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief