2 Fabiola vervangt Ian Thomas op FestivHALLE

C21

2 Fabiola vervangt Ian Thomas op FestivHALLE

Festivhalle
EP

Zoals reeds werd aangekondigd in verschillende media, zal Ian Thomas niet op het podium staan tijdens de kindernamiddag van Festiv’halle op zaterdag 13 september. De Vlaamse popster verlengt zijn verblijf in de VS en annuleert al zijn shows op eigen bodem.

Als organisatie kon Festivhalle niet stilstaan en daarom werd druk gezocht naar vervanger. Via sociale media bereikten vele voorstellen het programmatieteam. Door de late afzegging van Ian Thomas en zijn entourage was de agenda van heel wat groepen jammer genoeg al volgeboekt.
Als organisatie zat er maar 1 ding op: het roer volledig omgooien. Daarom zal niemand minder dan 2 Fabiola het podium betreden op zaterdagnamiddag. 2014 mag gerust het jaar van de comeback genoemd worden voor de groep achter Pat Krimson want She’s after my piano, won onlangs nog de Radio 2 Zomerhit 2014.
Tot slot betreuren de organisatoren de gang van zaken, maar ze zijn er anderzijds ook rots van overtuigd dat ze met 2 Fabiola een waardige vervanger hebben gevonden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 aug 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief