BEERSEL/HALLE - Oosterse Krijgskunstschool Dworp en Halle is er klaar voor

C21

BEERSEL/HALLE - Oosterse Krijgskunstschool Dworp en Halle is er klaar voor

Editiepajot_bart_devill___judo
foto Bart Devillé
 

Op maandag 1 september starten de Budo Club Halle en Dworp hun nieuw sportseizoen op. In de club te Halle kun je terecht voor Judo en Ju-Jutsu/zelfverdediging en in de Dworpse club kan je buiten het Judo en Ju-Jutsu/zelfverdediging ook aan karate doen.

Vanaf 10 september start er een nieuwe afdeling ‘Semi-Contact/Karate te Dworp. Door het feit dat beide clubs nauw samen werken hebben ze voor het nieuwe sportseizoen ook een gezamenlijke info-folder gerealiseerd. Deze is terug te vinden op www.oostersekrijgskunstschool.com.
 
Het is al een hele traditie, de verschillende clubdisciplines behalen ieder jaar prachtige resultaten. Zo sloot de club het vorige sportseizoen af met twee Europese kampioenen in Engeland, Roselien De Nijs en Ellen De Bolster. Een en ander belet uiteraard niet dat ook recreatieve sporters zeker welkom zijn in beide clubs!
 
Tijdens de maand september kunnen nieuwe leden gratis initiatielessen volgen, waarbij zij ook verzekerd zijn. Wie interesse heeft kan dus bij beide clubs een kijkje komen nemen of meedoen. Meer info steeds via info@oostersekrijgskunstschool.com
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 aug 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief