HALLE - De eerste schooldag met een glimlach

C21

HALLE - De eerste schooldag met een glimlach

Editiepajot_halle_don_bosco_1
Ingezonden foto
 
Editiepajot_halle_wensballonnen_1
Ingezonden foto
 

“Waar moet ik naartoe? Heb ik de juiste keuze gemaakt? Zal ik het leuk vinden? Wie zijn mijn leerkrachten?” Op de eerste dag in je nieuwe school spoken er heel wat vragen door je hoofd. Wellicht klopt je hart ook iets sneller dan anders… De directie en de leerkrachten van Don Bosco Halle zijn zich hiervan bewust en willen dat leerlingen zich zo snel mogelijk thuis voelen in de grote school.                                                                                         

Daarom is de eerste schooldag een onthaaldag! Geen lessen, geen overrompeling aan informatie maar wel een hartelijke en speelse manier om het reilen en zeilen van de school te leren kennen .
Het persoonlijk onthaal door Mevr. Lanckriet (leerlingbegeleider 1e graad) en       Mevr. Tordeurs (Adjunct-directeur/studieleider 1e graad), het eerste contact met de klastitularis, het maken van een LOOM-bandje per klas, de rondleiding, ….. zowel ouders, leerlingen, als het ganse team van het eerste jaar zijn super enthousiast over deze originele eerste schooldag!
Kinderen van elke klas van Don Bosco kleuterschool, lagere school én BuLO, hebben in de namiddag samen ballonnen met wensen opgelaten voor een leuk schooljaar.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 sep 2014
Felix Merckx
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief