HALSE jeugd organiseert gratis en karaktervol tweedaags cultival

C21

HALSE jeugd organiseert gratis en karaktervol tweedaags cultival

Spectaculo
EP

Naar jaarlijkse traditie, organiseert het Halse Jeugdhuis Eenders ook dit jaar weer het cultureel festival “SPECTAKULO”!. Deze 15e editie zal doorgaan op vrijdag 5 en zaterdag 6 september, in en rond het jeugdhuis, gelegen aan het park van Buizingen.

Wat 15 jaar geleden begon met een bescheiden petanque- en voetbaltornooi en muziek in een partytent op zaterdag namiddag, is inmiddels uitgegroeid tot een heus tweedaags en karaktervol spektakel aldus organisator Christoph Vanwaelem .
Het muzikale wordt verzorgd door een batterij van Belgische en internationale artiesten die een variëteit van muziek zullen brengen. Van reggae tot hip-hop, van glitch tot funk, van rock tot disco, van soul tot house, kortom, alle genres komen aan bod.
Spectakulo gaat van start op vrijdag met techno en house sets op de binnenkoer van het jeugdhuis met onder meer Ferro en Fernando Costantini. In de grote tent op het kaatsbalplein kan men dan weer de gameboy liveshow van Sabrepulse en keytar-held Droon aanschouwen.
De grote vernieuwing van dit jaar zijn live bands op de binnenkoer op zaterdagmiddag. Vanaf 12u kan men lokaal geweld ontdekken zoals Shunk, W3, Callosity en La Kollektif. Deze sympathieke bands worden geflankeerd door de top acts: The Village, BLOW, What The Duck!? en Offshore.
Afsluiten doen ze in hun gekende stijl met een overweldigende fuif in de grote tent met DJ's zoals Soul Rebel en Lady G. Rakka & Stylistic en Mensch, erger je niet zullen er de pannen van het dak spelen.
Het unieke karakter van Spectakulo wordt vooral gevormd door de vrijwillige inzet en samenwerking van talloze ambitieuze en enthousiaste jongeren van Halle en omstreken. Zij staan allen stuk voor stuk volledig achter het gedachtengoed die het festival wil verspreiden. Samen genieten van het mooie weer, kwaliteitsvolle muziek, lekker eten en goed gezelschap in de prachtige omgeving die het park van Buizingen biedt. Samengevat alles wat een festival nodig heeft, en dit met volledig gratis toegang en schappelijke prijzen.
Het lokale aspect van Spectakulo wordt dit jaar des te meer benadrukt door beginnend talent een kans te geven en de samenwerking met verschillende verenigingen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 sep 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief