HALLE - Een nieuw project

C21

HALLE - Een nieuw project

Editiepajot_halle_sk_halle
Ingezonden foto
 

Vanaf dit seizoen zal er een nieuwe Halse voetbalploeg uitkomen in 4e provinciale. Deze ambitieuze en gedreven tweede ploeg bestaat voornamelijk uit jeugdspelers en inwoners van Halle. Zonder vergoeding zijn ze bereid om aan alle Hallenaren te laten zien wat ze waard zijn op het veld.

 De ploeg bestaat uit een gezonde mix van jonge en ervaren spelers, met een gemiddelde leeftijd van 23 jaar. Het doel is om op termijn de Halse jeugdspelers, opgeleid bij de club, ervaring en spelplezier te laten opdoen zodat ze makkelijker kunnen doorstromen naar de eerste ploeg.
 
Het geheime wapen van deze ploeg wordt ongetwijfeld het enthousiasme en de positieve sfeer zowel binnenin als rond de ploeg. Een enthousiasme en positieve sfeer die aanstekend werkt.
 
 Desondanks een schitterende start in de competitie met een 5-3 overwinning tegen KFC Rhodienne-De Hoek B is deze ploeg nog steeds op zoek naar vrijwilligers en sponsors die bereid zijn om de tweede Halse ploeg op weg te helpen en verder te ondersteunen!
 
 Ook een kinesist, op vrijwillige basis, die zou willen helpen tijdens de wedstrijddagen wordt nog gezocht.
 
Indien geïnteresseerd mag u steeds contact opnemen met het bestuur van K.S.K. Halle via de site 'http://www.ksk-halle.be '
 
 Zondag 14/09 om 15uur hoopt de ploeg zijn maximum van de punten te behouden tegen Saintes. Supporters zijn steeds welkom op Kruisveld (E. Ysayestraat) waar alle thuiswedstrijden van deze ploeg zullen doorgaan.
 
De spelers: Tom Beaujean, Xavier Beaujean, Wim Belsack, Branko Braes, Glen Boon, Tim Craps, Kris Devuyst, Jonas De Vroede, Kevin De Vroede, Pieter-Jan Decoster, Dries Derauw, Dieter Dubois, Sven Francois, Raby Kalombo, Barthelemy Kinoo, Tom Ledermann, Bilal Makhloufi, Tim Piot, Alexander Ronse, Timothy Verdood, Cedric Verhulst, Etienne Willems, Dean Willemyns en Arno Wyverkens.
 
De staf: Joris Musch (T1), Geert Sluys (T2) en Tomas Lebbege (Afgevaardigde)
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 sep 2014
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief