Opendeurdag bij Herboristerie Kruidotheek in HALLE

C21

Opendeurdag bij Herboristerie Kruidotheek in HALLE

Editiepajot_halle
Ingezonden foto
 

Iedereen die geïnteresseerd is in kruiden, gezondheid, lekkere thees, natuurlijke en biologische producten moet op zaterdag 4 oktober zeker een kijkje nemen bij Herboristerie Kruidotheek, Minderbroedersstraat 4 te Halle. Zaakvoerster Hilda De Baerdemaeker is herboriste en runt haar Herboristerie Kruidotheek al 3 jaar lang met hart en ziel.  

Een herboristerie is een kruidenwinkel voor al wie zijn gezondheid bewust op een natuurlijke manier verzorgt. Je vindt er zowel kruiden gebruikt in de fytotherapie, dus kruiden als stimulans voor je gezondheid, maar ook voedingssuplementen, specerijen, biologische thees los en in builtjes, etherische oliën, superfoods en natuurlijke verzorgingsproducten. De kwaliteit is belangrijk en nagenoeg alle producten zijn afkomstig van biologische teelt.  

Om een groter publiek te laten kennismaken met de winkel en de diverse natuurlijke oplossingen wordt op zaterdag 4 oktober van 9u30 tot 19u voor de eerste maal een opendeurdag gehouden, boordevol infostanden met experten.

Zaakvoerster Hilda De Baerdemaeker: “Ga zeker op de website kijken om te weten tussen welke uren die experten ter beschikking zijn, daar vindt u het volledige tijdschema. Op het programma staat een uitleg over etherische oliën en aromatherapie, natuurcosmetica, superfoods, eigen kruiden kweken, Bach bloesems,… Verder is er een infostand van Eden Centrum, komt Ann Vansteenkiste haar boeken signeren en is er uiteraard een rondleiding in de herboristerie. Naast deze super leuke affiche zijn er ook extra kortingen en leuke attenties voor de klanten. Het volledige programma vind je op www.kruidotheek.be.”

De winkel is ook open op zondagnamiddag 5 oktober vanaf 14u (zonder infostanden).

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 sep 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief