HALLE - Radio Mondi’alle in Den Herberg

C21

HALLE - Radio Mondi’alle in Den Herberg

Toernee_mandialle
EP

Toernee Mondi’alle is zonder meer hét uithangbord van vzw Mondi’alle maar is ook veel meer dan dat! Als de herfst in het land is, dan komt vzw Mondi’alle op de voorgrond, klaar om het najaar net dat ietsje meer te geven.

Op zaterdag 27 September draait vzw Mondi’alle, na het succes van vorig jaar, opnieuw aan de knoppen met Radio Mondi’alle. Het concept: ‘sounds & grooves from all over the world’. Het middelpunt van de wereld verhuist voor even naar Den Herberg in Buizingen. Deuren gaan open om 21.00u en toegang is GRATIS!
Nadien is het in één rechte lijn naar de 8ste editie van Toernee Mondi’alle, het hoogtepunt en afsluitevenement van November Wereldmaand 2014. Achter de schermen werkt een bende vrolijke en gemotiveerde vrijwilligers al sinds het voorjaar aan de planning en uitwerking van het programma en thema. Dit jaar staat voedselverspilling centraal onder het motto van “Word etenschapper!
Noteer dus alvast 29 november in jullie agenda! Meer informatie kan je binnenkort terugvinden op www.toerneemondialle.be . Voor een vlot verloop van de avond worden er nog steeds medewerkers gezocht. Wie graag een handje helpt, kan zich aanmelden via eva_brems@hotmail.com .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 sep 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief