HALLE - Op stap met Jürgen Roelandts

C21

HALLE - Op stap met Jürgen Roelandts

Fandag_2014_bewerkt-1
Ingezonden foto
 

Het wielerpeloton gaat weldra hun fiets aan de haak hangen voor een welverdiende rustperiode. Voor de supportersclub van Jürgen Roelandts is het dan ook het moment aangebroken om werk te maken van de fandag. Deze gaat door op zaterdag 8 november.

Vorig jaar zijn ze in Halle gebleven, vandaar dat ze besloten hebben om nog eens samen met Jürgen op uitstap te gaan, deze keer naar het museum van de Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde. Na een busreis komen ze aan in Oudenaarde om de benen eens te strekken en waar de sportievelingen onder zich kunnen wagen aan de beklimming van de Koppenberg (te voet weliswaar). Vandaar trekken zij verder naar Oudenaarde voor een bezoek aan het museum van de Ronde van Vlaanderen, waar ze een rondleiding zullen krijgen door niemand minder dan wielerlegende Freddy Maertens. Afsluiten doen ze in de Brasserie waar ze samen met Jürgen een spaghetti gaan eten om daarna de bus terug te nemen richting Halle.

Vertrek: 12:30u. (Terugkomst voorzien rond 20u.) Inschrijven kan tot en met: 30 oktober 2014 in café De Fazant – Grote Markt 8 - 1500

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 okt 2014
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief