Zwemschool in LEMBEEK organiseert zwemstages

C21

Zwemschool in LEMBEEK organiseert zwemstages

Editiepajot_halle
Ingezonden foto
 
Editiepajot_halle
Ingezonden foto
Editiepajot_halle
Ingezonden foto
 

Tijdens de schoolvakanties nl. herfst- en krokusvakantie, paasvakantie en de zomervakantie worden er in de voormiddag zwemstage's georganiseerd. Deze stages gaan enkel door in de voormiddag en zijn bedoeld voor kinderen van de derde kleuterklas tot en met het zesde leerjaar. In de namiddag is er de mogelijkheid om aansluitend, leuke sportnamiddagen mee te maken. Zo is er opvang gegarandeerd voor ouders die moeten werken.

Dus je kan of enkel voor de zwemstage kiezen (8u30-11u30) of kiezen voor de optie zwemstage + sportnamiddagen. Al de activiteiten worden gegeven door leuke, ervaren lesgevers, ervaren zowel in het lesgeven als in het omgaan met kinderen.

Claudine Maillard: "November 2011 zijn wij gestart met het geven van watergewenning en zwemlessen in het zwembad van Lembeek. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een heuse zwemschool met mogelijkheid om les te volgen op dinsdag, woensdag, donderdag en nieuw sinds oktober ook op zaterdagnamiddag. Er is dus bij ons geen sprake van lange wachtlijsten! Wij bieden de mogelijkheid om watergewenningslessen te volgen vanaf de ouderdom van 4 jaar. Na deze lessen kunnen de kinderen zwemles volgen. Indien de kinderen reeds zelfstandig kunnen drijven slaan ze natuurlijk de watergewenningslessen over en starten ze met het aanleren van de correcte schoolslag. Na de schoolslagbeweging is er ook mogelijkheid om de lessen verder te zetten en krijgen ze rug- en borstcrawl aangeleerd, alsook het duiken, eendenduik,... Dit alles gebeurt op een speelse, leerzame manier zodat het bij de kinderen niet overkomt als een "must" maar wel als een leuk sportactiviteit.”

Nieuw vanaf eind oktober zijn de lessen 'waterballet' en 'reddend zwemmen'. Deze lessen zijn bestemd zowel voor meisjes als jongens. Waterballet zal doorgaan op woensdagavond en reddend zwemmen op zaterdagnamiddag. Ook worden er op zaterdagnamiddag verschillende zwemarrangementen aangeboden om van het verjaardagsfeestje van je oogappel een onvergetelijke namiddag te maken.

Voor meer info omtrent de activiteiten van de zwemschool kan u terecht bij Claudine Maillard 0485 85 85 46 of stuurt u een mailtje naar  artisjok_2000@ hotmail. com

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 okt 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024
Marc Sluys | 23 mrt 2024

archief