HALLE - Diensthoofd bewonerszorg WZC Sint-Augustinus met brugpensioen

C21

HALLE - Diensthoofd bewonerszorg WZC Sint-Augustinus met brugpensioen

Editiepajot_halle_brugpensioen
Ingezonden foto

Danny Deraemaeker was sinds bij de start het diensthoofd bewonerszorg van woonzorgcentrum Sint-Augustinus. Eind oktober gaat hij met brugpensioen. Directie en personeel zette hem in de bloemetjes.

Danny werd op 4 mei 1954 geboren in Vilvoorde, huwde, kreeg twee zonen en twee kleinzonen. In 1976 studeerde hij af als verpleger. Twee jaar later werkte hij zijn legerdienst af ondanks het feit dat zijn echtgenote datzelfde jaar beviel van een tweeling. Danny werkte 4 jaar in het Van Helmont Ziekenhuis in Vilvoorde.
In 1982 werd hij de eerste en enige hoofdverpleegkundige in Centrum Henri Vander Stokken te Pepingen. Hij werkt sindsdien dagelijks bijna 100 kilometer woon- en werkverkeer af. In 2003 werd het centrum Vander Stokken van de provincie Vlaams-Brabant overgenomen door de Zwartzusters Augustinessen van Halle. Danny schrijft er het eerste kwaliteitshandboek.
In 2008 kwam Danny - met de toenmalig algemeen directeur de heer Vandendriessche - mee naar het gloednieuw woonzorgcentrum Sint-Augustinus te Halle voor wat hij zelf noemt “een nieuwe uitdaging”. Vanaf 1 januari 2013 werkt hij onder de nieuwe algemeen directeur mevrouw De Cuyper.
Danny Deraemaeker kan ondertussen een loopbaan van 38 jaar voorleggen, waarvan 34 jaar in de ouderenzorg.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 okt 2014
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief