Nieuwe secretaris voor OCMW-HALLE

C21

Nieuwe secretaris voor OCMW-HALLE

Editiepajot_halle_nieuw_e_secretaris
Ingezonden foto
 

De Raad voor Maatschappelijk Welzijn van het OCMW van Halle heeft Jan De Winne aangesteld als nieuwe secretaris. De heer De Winne is reeds 5 jaar werkzaam als Directeur Welzijn binnen de eigen organisatie. Hij wil er in slagen om een warme, aangename en kwaliteitsvolle dienstverlening te leveren.

Jan De Winne: “Wegens de stijgende armoede, vooral ook bij kinderen, de vergrijzing van onze bevolking en de individualisering van onze samenleving wordt de opdracht van het OCMW steeds belangrijker. Een kwaliteitsvolle dienstverlening nastreven kunnen wij vastleggen in mooie en grootse beleidsplannen. Maar waar het volgens mij echt over gaat is passie! Passie voor de job en bezieling in het dagelijks functioneren. Wij moeten onze gebruikers, bewoners en cliënten iedere dag opnieuw het respect gunnen dat zij verdienen. Ik ben ervan overtuigd dat wij er in slagen om een warme, aangename en kwaliteitsvolle dienstverlening te leveren.”
Jan De Winne is reeds gestart met een intensief inleeftraject dat hem vertrouwd maakt met alle aspecten van de OCMW werking. “De interne stages die ik doorloop geven mij de nodige basis om in de toekomst de juiste adviezen en beleidskeuzes te maken. Daar waar nodig zal ik bijsturen of veranderingen doorvoeren. Ik ben fier op ons OCMW. In mijn vorige functie heb ik het geluk gehad om heel wat externe partners te ontmoeten, en zowel in de regio als binnen onze provincie was er lovende commentaar over onze organisatie, de inzet van onze medewerkers en de vooruitstrevendheid. Samen met hen deze weg verder bewandelen is dan ook een persoonlijke prioriteit.”
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 nov 2014
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief