SK LEEUW wint de derby op LEMBEEK met 0-2

C21

Editiepajot_leeuw_1_foto_emile
Foto Emile Devogeleer

Editiepajot_leeuw_2_foto_emile

Op de Karenberg in Lembeek vond de derby plaats tussen Avenir Lembeek en SK Leeuw. Het was de thuisploeg die vanaf de start het initiatief nam en de eerste kans kreeg die juist naast ging Doch was Het de ploeg van SK Leeuw die in de achtste minuut de score opende via strafschop die feilloos werd omgezet door Yves Beulinckx

Lembeek probeerde noch wat terug te doen maar faalde telkens in de afwerking en ze mochten  gaan rusten met die 0-1 stand
Na de pauze was het opnieuw een match die nog alle kanten uit kon tot in de 49 minuut Pierre Michel opnieuw een fout beging in de elf meter en opnieuw strafschop voor SK Leeuw , en een uitsluiting voor de nummer zeventien van Lembeek voor twee gele kaarten
Buelinckx had in de eerste helft al latten zien hoe een strafschop moet genomen worden en plaatste ook deze tegen de netten
Lembeek probeerde in het laatste kwartier nog wat terug te doen maar miste opnieuw in de afwerking
Deze wedstrijd eindigde met een rode kaart voor Pierre Michel van Avenir en vijf gele kaarten voor wit zwart tegen over vier gele kaarten voor SK Leeuw
 SK Leeuw komt door deze overwinning samen met Londerzeel op de tweede plaats ( 24 punten ) achter Borght ( 26 punten )
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...