New Ideal Shop HALLE zorgt opnieuw voor een warme Kerstinzameling kleding voor daklozen

C21

New Ideal Shop HALLE zorgt opnieuw voor een warme Kerstinzameling kleding voor daklozen

Editiepajot_halle_abbeloos_foto_merckx
Foto Felix Merckx
 

Net zoals vorig jaar organiseert droogkuis New Ideal Shop in Halle een grote inzamelingsactie van winterkleding voor daklozen. Dit jaar wordt ook een nieuwe actie toegevoegd, namelijk de inzameling van “verrassingsdozen”.

Voor de tweede keer op rij organiseert New Ideal shop in Halle een bijzondere actie. “Elke winter opnieuw, trotseren vele daklozen weer en wind. Om hen deze winter wat extra warmte te geven, zamelen we oude winterkleding in. Dat doen we echter niet zo maar... We koppelen er een leuke actie aan. Wanneer u oude winterkleding binnenbrengt, schenken wij u 5% korting op de nieuwkuis van uw kledij. Zo maken we niet enkel de daklozen blij maar wint u er ook iets bij! “, aldus zaakvoerster Monique Abbeloos.
“Vorig jaar was de actie een groot succes zodat we met twee bomvolle wagens richting Centraal station in Brussel konden trekken. Op een half uurtje was alles uitgedeeld. Allemaal blije gezichten. Ik moest wel af en toe een traantje wegpinken. Van heel jonge mensen tot senioren, triestig. Terwijl we daar tussen hen stonden, realiseerde ik me hoeveel hartverwarmende woorden ik hoorde. Veel meer dan dat ik op een gans jaar had gehoord. Dit jaar gaan we er opnieuw voor !. Naast winterkleding willen we dit jaar ook verrassingsdozen inzamelen met een drankje, een lekkernij, … maar natuurlijk enkel zaken die niet of niet snel kunnen bederven”, aldus Monique Abbeloos.
Wat is welkom: Winterkleding (jassen, truien, broeken, sjaals, mutsen, handschoenen) voor volwassen en een verrassingsdoos met een drankje, een lekkernij, noem maar op maar hou er aub rekening mee     dat het niet te snel kan bederven, makkelijk te openen is bv drankje of conserven met een lipje of draaidop.
Af te geven in de winkel: Sint Rochusstraat 138, 1500 Halle. Wanneer u oude winterkleding binnenbrengt, schenken zij 5% korting op de nieuwkuis van uw kledij.
Op 24 december worden de ingezamelde kledingstukken en verrassingsdozen dan uitgedeeld aan de daklozen van het Centraal Station in Brussel.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 nov 2014
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief