HALLE - Vrouw wordt 700 meter meegesleurd met vrachtwagen

C21

HALLE - Vrouw wordt 700 meter meegesleurd met vrachtwagen

Politielogo_heel_goed_20103_p200
EP

Woensdag omstreeks 16.45 uur is in Halle de 71 jarige Irene Demesmaeker om het leven gekomen bij een bizar verkeersongeluk. Ter hoogte van het kruispunt van de Ninoofsesteernweg en de August Demaeghtlaan werd ze op het zebrapad aangereden door een vrachtwagen die vanuit Pepingen kwam en richting Bevrijdingsplein opdraaide. 

Deze sleurde de vrouw mee tot aan het kruispunt van de Demaeghtlaan met de Beertsestraat waar ze op het wegdek terecht kwam.
De vrouw werd aangereden op het zebrapad ter hoogte van de Carrefour door een zwarte vrachtwagen. De vrachtwagen reed gewoon verder ondanks pogingen van andere voertuigen om de bestuurder te verwittigen. Ook toen de vrouw op de straat terecht kwam, reed de vrachtwagen verder Een bestuurder van een Toyota die achter de wagen reed kon een aanrijding niet meer voorkomen. De man was onder de indruk van de feiten. Intussen kwamen een MUG-team en een ziekenwagen van de Halse brandweer nog ter plaatse maar alle hulp kwam te laat voor het slachtoffer. Ze bleek al overleden.
De vrachtwagen werd door GPS gelokaliseerd in Gembloux. De chauffeur wordt ook dondardagmorgen nog opgespoord. Het is mogelijk dat hij niets voelde van het ongeluk.
De Demaeghtlaan werd afgesloten vanaf het kruispunt van de Ninoofsesteenweg richting rondpunt tot aan de Edingensesteenweg. wat zorgde voor heel wat verkeershinder in Halle. Om 20 uur was het parket en de verkeersdeskundige nog steeds bezig met de vaststellingen. 
Irène Demesmaeker baatte met haar man jarenlang een slagerij uit op Sint-Rochus in Halle.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 dec 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief