Twee nieuwe pop-up shops in HALLE

C21

Twee nieuwe pop-up shops in HALLE

Editiepajot_halle
© Elsie De Greef / Twee pop-up shops in Halle
 
Editiepajot_halle
© Elsie De Greef / D&F light
 
Editiepajot_halle
© Elsie De Greef/ POP-UP the GIN
 

Halle heeft er 2 pop-up shops bij, deze nieuwe shops zijn gelegen in één winkel op de Molenborre 48 in Halle. In deze nieuwe winkel kun je terecht voor lichtadvies bij Daniel Fevery met D&F light en voor het kopen van Gin met de nodige info bij Wannes Cauwels met POP-UP the GIN.

Daniel Fevery is de eigenaar van D&F light, een bedrijf gespecialiseerd in alles wat met licht te maken heeft. Daniel is lichtconsulent en heeft op deze locatie een aantal van zijn lichten en ideeën naar voren gebracht, dit om de klanten een idee te geven van de mogelijkheden. Elke zaterdag is hij aanwezig van 13u tot 18u. Tijdens de maand december is de winkel ook open op zondag van 13u tot 18u. U kan ook steeds vrijblijvend een afspraak met hem maken en dan komt hij voor lichtadvies op bezoek bij u thuis.

Anderzijds is er op deze locatie POP-UP the GIN, een winkel van gins, tonics, G&T cadeauverpakkingen en alles wat er bij komt kijken. Elke zaterdag is de winkel open van 9u tot 18u. Tijdens december is de winkel ook open op zondag, op maandag 22/12, dinsdag 23/12 en woensdag 24/12 van 13u tot 18u.

Wannes Cauwels is al enkele jaren gepassioneerd door gin. Hij geeft met veel passie uitleg over de verschillende gins die hij verkoopt, geeft zijn klanten informatie over de juiste tonic waarmee de gin van hun keuze gepaired kan worden en geeft ook de juiste botanicals aan voor de perfect serve van de gin tonic. Elke dag bij opening zijn er minstens 60 verschillende soorten gin, 20 soorten tonic aanwezig en verschillende botanicals aanwezig. Dit samen met verschillende cadeauverpakkingen en natuurlijk de G&T mand die je zelf kan samenstellen.

Op 20 december zal Massimo Verhaeghe een gin tasting komen geven over 5 Belgische gins. Deze worden door hem uitgelegd en samen geproefd. De gin van uw keuze wordt dan in perfecte serve gebracht, dit wil zeggen met de juiste tonic en botanicals. Dit alles gaat door van 18u tot 20u/20u30. Inschrijven is nog steeds mogelijk via info@trinki.be. Wie zich inschrijft en dit artikel meebrengt op de dag van de tasting, betaalt maar 35 euro ipv 50 euro.

Iedereen is steeds welkom om een kijkje te komen nemen in deze bijzondere pop-up shop te Halle.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 dec 2014
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief