Wie was de persoonlijkheid van HALLE in 2014?

C21

Wie was de persoonlijkheid van HALLE in 2014?

Editiepajot_halle_persprijs_foto_merckx
Foto Felix Merckx
 

Wie wordt der opvolger of opvolgster van Magali Berael als persoonlijkheid van Halle. Dat zal men weten op vrijdag 30 januari tijdens het Persgala in een organisatie van de Confrérie van de Vaantjesboer en de Halse Persclub in de aula van het Heilig Hart&College.

Een dag later (zaterdag 31 januari) staan dezelfde twee verenigingen in voor de uitreiking van de sportlaureaat.
Sketches, politiekers die het moeten ontgelden, filmpjes die de zaal doen bulderen van het lachen met natuurlijk als apotheose de uitreiking van de Persprijs Ivo Blijkers aan de man/vrouw/vereniging die Halle in het nieuws gebracht hebben zullen elkaar opvolgen en dat alles in een regie van André Herremans en dat onder het motto “ t’ Es Zuveet !”
Politiekers en bekende Hallenaren eens op een andere manier  belichten dat is wat André Herremans het liefste doet. Hij zorgde ook voor de acteurs
 Alles gaat door in het auditorium van het Heilig Hart & College, Parklaan 7 in Halle en wel op vrijdag 30 en zaterdag 31 januari om 20 uur. De deuren openen om 19.30 uur. Er is parking voorzien langs ingang Parklaan.
Het geheel wordt muzikaal opgeluisterd door de Verenigde Accordeonisten van Halle
De persprijs zelf wordt uitgereikt op vrijdag 30 januari. Dan zal men weten wie de opvolger wordt van Magali Berael. Wie de opvolger wordt van Jeroen D'Hoedt en lsaac Klmeli zal men op zaterdag 31 januari te weten komen.
Inkom VVK: 8 euro en aan de kassa 10 euro. Voorverkoop bij Toerismekantoor op de Grote Markt en secretariaat@vaantjesboer.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jan 2015
Felix Merckx
Felix Merclx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief