HALLE / BEERSEL - Cultuur Centrum De Meent en ’t Vondel pakken uit met muzikale pareltjes

C21

HALLE / BEERSEL - Cultuur Centrum De Meent en ’t Vondel pakken uit met muzikale pareltjes

Vondel_meent
Buurman, Laïs en Axelle Red op dezelfde foto. (Ingezonden foto)
 

Het Pajottenland en de Zennevallei zijn niet alleen paradijsjes voor natuurliefhebbers en Bourgondiërs. Ook van het cultuuraanbod kan men er heerlijk genieten . Het CC De Meent (Beersel) en CC ‘T Vondel (Halle) stelden een boeiend voorjaar programma 2015 samen.

Met een uitgebreid aanbod , evenwichtig verdeeld tussen populaire , gevestigde waarden en verassend opkomend talent , grootste shows , akoestische pareltjes ,klaterende humor , workshops , dans of ontroerend theater , alles de moeite waard om eens een kijkje te nemen in het aanbod . Goed voor een gezellig avondje uit .
 CC De Meent brengt op 18 februari 2015 de voorjaarstournee van AXELLE RED Acoustic. Met een nieuwe plaat onder de arm trekt Axelle Red op tour , waarin ze ,samen met haar band op zoek naar dat gene wat haar muziek zo uniek maakt ! Fans zullen verast zijn door de andere dynamiek in haar vele hits . Wie haar nog niet aan het werk zag ,kan kennismaken met haar indrukwekkende oeuvre. De boodschap is om er snel bij te zijn want er zijn maar een paar plaatsen vrij .
 Op 30 April 2015 brengt CC De Meent, CLOCLO 69 . Welkom op een soiree met Claude François 69 gevolgd door een Franse Soiree Ook voor deze vertoning zijn er nog maar een paar plaatsen beschikbaar
 CC’T Vondel brengt op Donderdag 12 februari 2015 , 20 jaar LAÏS . Twintig jaar na hun start staat Laïs nog steeds voor volle zalen en is de zang meer dan ooit op elkaar afgestemd, nummers als De Wijn, Isabelle en ‘t Smidje waren zo’n succes dat er maar liefst 75.000 exemplaren over de toonbank gingen ,zij traden op in het voorprogramma van Sting en I Muvrini. En gingen op tournee door Frankrijk ,Spanje ,China ,Canada en Amerika.
 Op vrijdag 27 maart 2015 ontvangt ‘T Vondel de nieuwe show van Buurman. Het nieuwe verhaal, zit in een doos, een doos die buurmanfrontman Gert Verdickt een paar maanden geleden van zijn vader kreeg. Een doos vol foto’s, brieven en documenten van zijn grootvader, die in de jaren 30 en 40 accordeon, piano en orgel speelde in hotels en in toenmalige cinema’s bij stomme films . Geert Verdickt laat zich bijstaan door Stijn Gevaert en Koen Renders
 Keuze genoeg en nog meer kan me vinden op de website van   www.demeent.be   en www.vondel.be  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jan 2015
Emile Devogeleer
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief