Multimedialeerlingen Don Bosco HALLE ontwerpen bierviltjes voor een veilig en proper carnaval

C21

Multimedialeerlingen Don Bosco HALLE ontwerpen bierviltjes voor een veilig en proper carnaval

Editiepajot_halle
Ingezonden foto
 

Halattraction wil van het carnavalsfeest een proper en veilig evenement maken. Daarom organiseerden ze voor alle leerlingen van de Halse secundaire scholen een tekenwedstrijd rond het thema “Veilig en proper carnaval in Halle”. Uit de 200 inzendingen kreeg de jury de opdracht om de 11 besten te selecteren. De 11 genomineerden zijn allemaal leerlingen van Don Bosco Halle.

Ieder van hen volgt het 5de jaar Multimedia. Samen met hun multimedialeerkracht Catherine De Ganseman gingen ze met het programma Photoshop aan de slag. De genomineerden zijn Lien Storms, Xenia Van Schepdael, Glenn Sarközi, Kobe Devillé, Nona Favaits, Bart Samyn, Lore Verhasselt, Alexia Oster, Doran De Coorde, Maarten Lebacq, Tom Van Heghe.​ Iedereen valt sowieso in de prijzen maar plaats 3 en 2 krijgen een waardebon van €100, de winnaar een waardebon van €250.

Catherine de Ganseman, leerkracht Don Bosco: “Wie de winnaar is weten we voorlopig nog niet. De genomineerden worden samen met Gilbert Torisaen (directeur), Anja Longin (adjunct-directeur) en mezelf uitgenodigd op de  jaarlijkse persconferentie van Halattraction. Deze gaat door in feestzalen De Mouterij, Meiboom 20 te Halle, op vrijdag 6 februari. We zijn uiterst benieuwd van wie het ontwerp wordt afgedrukt op 150.000 bierviltjes en verspreid wordt over de vele horecazaken in groot Halle.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 jan 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief