HALLE -Carnaval 2015 – openluchtcafés en muziek

C21

HALLE -Carnaval 2015 – openluchtcafés en muziek

Carnavalaffiche-2015-klein-718x1024
EP

Elke café-uitbater die een openluchtuitbating overweegt ter gelegenheid van carnaval moet volgens het algemeen politiereglement beschikken over een voorafgaande vergunning afgeleverd door het college van burgemeester en schepenen. De café-uitbater moet dus tijdig een schriftelijke aanvraag indienen.

Halattraction vraagt een milieuvergunning aan voor de muziekinstallaties op de Grote Markt, Maandagmarkt en Beestenmarkt en voor de muziek voortgebracht door de foor (J. Possozplein, Leide en Stationsplein).
Aan alle andere voortbrengers van elektronisch versterkte muziek wordt ambtshalve een milieuvergunning verleend.
De stad wordt opgedeeld in 3 zones waar andere regels gelden in verband met openluchtmuziek:
- Zone 1: Grote Markt, Beestenmarkt en Maandagmarkt; openluchtmuziek wordt tijdens de 3 carnavaldagen toegelaten tot 6 uur.
- Zone 2: J. Possozplein (uitgezonderd de foor), de K. Cardijnstraat, Klinkaert, Basiliekstraat, Bergensesteenweg tot de Poststraat, A. Demaeghtlaan, Zr. Bernardastraat, Parklaan, Oudstrijdersplein en Vandenpeereboomstraat: de nachten van zaterdag op zondag, zondag op maandag en de nacht van maandag op dinsdag tot 3 uur.
- Zone 3: omvat alle andere straten op het grondgebied van Groot-Halle evenals de locaties welke door de foor worden ingenomen. Onverminderd de beperkingen vermeld in artikel 2 van onderhavige beslissing, wordt openluchtmuziek tijdens de 3 carnavaldagen toegelaten tot 1 uur.
Het schenken van dranken in openlucht kan na bovenvermelde tijdstippen blijven gebeuren.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 feb 2015
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief