Heropening van restaurant pizzeria Cinque Stelle in HALLE

C21

Heropening van restaurant pizzeria Cinque Stelle in HALLE

Editiepajot_halle
Foto Elsie De Greef / Eddy (met das) en zijn familie
 
Editiepajot_halle
Foto Elsie De Greef /Op de openingsreceptie
 
Editiepajot_halle
Foto Elsie De Greef /Etentje na de openingsreceptie
 

De pizzeria Cinque Stelle is gelegen op de Nijvelsesteenweg 24 in Halle. Het restaurant bestaat al een paar jaar en was aan vernieuwing toe. Eddy Sangiorgio en zijn vrouw Carla hebben het interieur veranderd, er is een nieuwe kok die lekkere typische Italiaanse gerechten maakt zoals op houtvuur gebakken pizza’s, verse pasta’s, escalope,... maar ook typische nagerechten.

Voor groepen behoort een Italiaans buffet tot de mogelijkheden. Er is eveneens een aparte ruimte voor de kinderen met camerabewaking. Je kan de zaal met muziekinstallatie afhuren voor feestjes tot 100 personen, plus is er een taxi service. Het afhuren van de zaal kan ook voor kinderfeestjes met heerlijke Italiaanse pizza’s, kindermuziek en animatie.

Eddy: “In 2005 vestigde ik mij in Huizingen en creëerde ik het familiaal restaurant Il Casolare, in 2012 maakte ik in de oude muzieklokalen Taverne De Vernisbour in Halle een tweede restaurant, het restaurant kreeg de naam Cinque Stelle. Nu heb ik het restaurant verbouwd, zodat er efficiënter kan gewerkt worden en het restaurant een aangename sfeer uitstraalt. Donderdag 5 maart heb ik een openingsreceptie gedaan om mijn nieuw concept voor te stellen en het echte Italiaans eten te laten proeven maar vanaf nu staan de deuren voor iedereen open. Kom zeker eens langs, de openingsuren zijn van donderdag tot zondag: van 12u tot 14u30 en van 18u30 tot 22u”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mrt 2015
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief