HALLE - Lieze liep het vlugst op hakken

C21

HALLE - Lieze liep het vlugst op hakken

Editiepajot_halle_stelten_1_foto_merckx
De deelnemers. (Foto's Felix Merckx)
 
Editiepajot_halle_stelten_2_foto_merckx
Winnares Lieze Paridaens, samen met Wim Soetaer. (Foto's Felix Merckx)
 

De Verenigde Handelaars Halle vzw hielden opendeurdagen op zaterdag 28 en zondag 29 maart. Op het programma staat een Hogehakkenloop, een serie modegerelateerde demonstraties, men kon er leren lopen als een mannequin, en men kon gratis stijl- en kleuradvies krijgen in verschillende boetieks.

Op het programma stond onder meer een hogehakkenloop voor mannen en voor vrouwen, gepresenteerd door Wim Soutaer. Minimum hakhoogte moest 7 cm zijn, en dat zorgde voor de nosige sensatie. In totaal boden er zich ondanks de mindere weersomstandigheden nog 8 vrouwelijke kandidaten aan.
 De eerste prijs was dan ook de moeite; men kon een Halse cadeaucheque winnen van maar liefst 250 euro. Deze ging naar Lieze Paridaens uit Pepingen. Zij wist zelfs niet dat deze wedstrijd er was en schreef zich op het laatste moment in. Zij deelde in het stadscentrum flyers uit voor een immo kantoor uit Halle. Zij was vroeger aangesloten bij Olympic Essenbeek Halle
De tweede prijs was voor Camille. Zij kreeg een waardenbond van 150 euro en de derde plaats was voor Corinne, goed voor 50 euro.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 mrt 2015
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief