HALLE - Famusant brengt nieuwe show

C21

HALLE - Famusant brengt nieuwe show

Editiepajot_halle_famusant
EP

Famusant stelt zijn nieuwe show voor en dit op 4 april aanstaande in de polyvalente zaal van Turncentrum “Start 65” op de O. de Kerchove d’Exaerdestraat 214 te Buizingen.. Deze show is productioneel nog niet gezien in het Halse. Het mocht niet zomaar een show worden, maar het moest speciaal zijn, groots en toch dicht bij het volk.

Een podium in het midden is dan een juiste oplossing. Gezien de artiesten als het ware omsingeld zullen worden door het publiek werd de show “Surrounded” getiteld. Met deze show willen ze het publiek dichter bij hun hebben en iedereen hetzelfde zicht kunnen geven.
Famusant, die lokale talenten een podium kans geeft, stelt op 4 april 2015 zijn nieuwe show voor. Het laatste waar je Famusant aan het werk kon zien was op het Stationsplein in Halle tijdens de braderij van Sint Rochus. Toen waren zij al aan het broeden om een show in elkaar te steken. Door het feit dat dit anderhalf jaar na hun vorige show gepland staat, mocht dit niet zomaar een show worden. Het moest speciaal worden; groots en toch kort bij het volk. Deze show werd “Surrounded” gedoopt.
Het wordt een show waar iedereen op ongeveer dezelfde afstand van het podium zal zitten zonder enig kwaliteit van licht of geluid te verliezen. Daarom werd gekozen voor een podium in het midden van de zaal.
“Het heeft anderhalf jaar geduurd voor we met iets nieuws buiten kwamen” verteld het bestuur. “Het kon dan niet zijn dat we met iets gewoons gingen uitpakken” gaat het verder. Na een brainstormsessie werd uiteindelijk beslist om een rond podium te voorzien waar niet 1 maar wel 3 artiesten het podium zullen betreden.
In 2014 kwamen Nathalie Demol en Kenny Guillaume Famusant vervoegen. Nathalie als zangeres (Demona) en Kenny als travestie (Lady Cherilynn La Pierre). Zij zullen mee het podium onveilig maken samen met Mel G.
Niet enkel deze 3 zullen hun artistieke kant laten zien. Dansgroep Shiva zal voor visueel spektakel zorgen door verscheidene nummers te voorzien van een dans, verder zal de muziek begeleidt worden met het nodige gitaarwerk.
Tickets hiervoor kosten € 10 (kinderen -12 mogen gratis genieten) en zijn te verkrijgen in Café Quattro (Halle) en Café ’t Brouwershuis (Huizingen) als ook in Start 65 zelf. Ook via mail kan je je plaats laten vastleggen via info@famusant.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 mrt 2015
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief