Ingrijpende verkeerswijzigingen in het centrum van HALLE

C21

Ingrijpende verkeerswijzigingen in het centrum van HALLE

Halle_logo
EP

In het kader van de weg en rioleringswerken in de Basiliekstraat staan er vanaf maandag 20 april ingrijpende verkeerswijzigingen gepland. Op het J. Possozplein en de Slingerweg wordt                 eenrichtingsverkeer ingevoerd. Het verkeer kan door in de richting van de Willamekaai. De Leide wordt aan het rond punt (ter hoogte van parking Bres-Leide) afgesloten voor het verkeer. Er is een omleiding voorzien via Willamekaai, Dijkstraat (aan parking Klaar-ook gekend als de Waggelbrug) -die in één richting opengesteld wordt voor autoverkeer-, Vondel en Possozplein.

 
De aannemer zal spoedig een bijkomende toegang tot de parking “De Bres” maken, bereikbaar vanaf de Slingerweg. Op dat ogenblik zal de Slingerweg gedeeltelijk terug tweerichtingsverkeer worden tussen de Willamekaai en deze nieuwe inrit van de parking.
 
 
In de loop van de week van 20 april zullen er enkele proefsleuven gemaakt worden en kabels en leidingen verplaatst worden. In dezelfde week wordt op het Possozplein ter hoogte van het rusthuis Sint- Augustinus een eerste sleuf gemaakt voor archeologisch onderzoek. Gedurende deze week zal er nog parkeermogelijkheid zijn op parking Leide en de drie grote parkings op het Possozplein, de langse parkings op het Possozplein verdwijnen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 apr 2015
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief