HALLE - Paasstage Jeugd Avenir Lembeek

C21

HALLE - Paasstage Jeugd Avenir Lembeek

Editiepajot_halle_avenis_foto_olaf
Foto Olaf
 

Jeugd Avenir Lembeek kan terugblikken op een geslaagde editie van hun jaarlijkse “paasstage”. Deze ging dit jaar door van dinsdag 14 april tot en met vrijdag 17 april en vond naar goede gewoonte plaats op het terrein “Karenberg”, gelegen aan de Prinsenbos in Lembeek.

 
Voor het eerst in de clubgeschiedenis werd er dit keer voor gekozen om samen te werken met externe, gediplomeerde trainers. De focus lag voornamelijk op techniektraining.
Een 60-tal gemotiveerde spelertjes tussen 5 en 15 jaar van zowel binnen als buiten de club schreven zich in voor deze 4-daagse voetbalstage. Aan het eind van de stage was iedereen het er roerend over eens : Het was FANTASTISCH !!!
 
Het vernieuwd jeugdbestuur heeft met deze stage een aanzet gegeven om hun visie en sportieve doelstellingen kracht bij te zetten. Samen met een 20-tal gedreven en bekwame trainers zal er vanaf volgend seizoen hard worden gewerkt om de technische capaciteiten van de spelertjes te verbeteren.
Wie geïnteresseerd is om hier deel van uit te maken, kan steeds volledig vrijblijvend een aantal trainingen komen bijwonen alvorens zich effectief in te schrijven.
 

Voor het eerst organiseert het jeugdbestuur dit jaar een 5-daagse “zomerstage”. Deze gaat door van maandag 24 augustus tot en met vrijdag 28 augustus. Hierover binnenkort meer op de website www.jeugdavenirlembeek.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 apr 2015
Felix Merckx
Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief