HALLE - 14de “Bloemen- en plantenmarkt

C21

HALLE - 14de “Bloemen- en plantenmarkt

Editiepajot_halle_bloemenmarkt
Ingezonden foto

Op zondag 3 mei organiseert het Buitengewoon Secundair Onderwijs (BuSO) van Don Bosco Halle tussen 9 en 17 uur voor de 14de keer haar bloemen- en plantenmarkt en tuingarnituur op de grote speelplaatsen van de school aan de Lenniksesteenweg 2 in Halle.

 Op de markt zijn enkele professionele stands, maar vooral heel wat liefhebbers. Zo’n 50 standhouders zakken op zondag 3 mei naar Halle af. Er komen ook standhouders uit het buitenland zoals uit het Nederlandse Balkburg, Sleeuwijk, Geldrop en Leeunen en het Luxemburgse Baschleiden. Er is een groot aanbod van éénjarige -en vaste planten, buxussen, cactussen, rotsplanten, bloembollen, bloemschikken, tuingarnituur en tuinideeën. De voorbije jaren waren er telkens ruim 3000 bezoekers.
 
De inkomprijs bedraagt 2 euro (kinderen tot 16 jaar gratis). De opbrengst gaat naar het sociaal fonds van de school. Voor de bezoekers wacht er aan de kassa een waardevolle attentie. Er is een ruime gratis parking. De oud-leerlingenbond van het BuSO zorgt voor een drank- en eetstand en een springkasteel.
Info: 02/363.09.85. – secretariaat@donboscobuso.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 apr 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief