HALLE - Lindegroen ... 1 jaar later: Openwervendag

C21

HALLE - Lindegroen ... 1 jaar later: Openwervendag

Editiepajot_halle_lindegroen
De kuisploeg van het Lindegroen (Ingezonden foto)
 

Zaterdag 25 april van 14 uur tot 18 uur hebben alle Buizingenaren en sympathisanten van de Vrienden van het Lindegroen de mogelijkheid om een kijkje te nemen wat er de laatste maanden is gerealiseerd met de hulp van 100 vrijwilligers. Er is kinderanimatie, een klein hapje met een Lindegroenbiertje en een slotmoment voorzien.

Tijdens deze openwervendag zal ook de officiële datum voor de heropening van de zaal worden bekendgemaakt. Vanaf 25 april zal de zaal ook kunnen worden gereserveerd.  
In 2014 is er heel wat denkwerk gebeurd. Wat moet er gebeuren ? Wat moet er veranderen? Wat met de veiligheid en hygiëne ? Een raming van de kosten en waar het geld halen.
Begin december 2014 zijn dan de werken effectief opgestart. Sindsdien is er al heel wat gebeurd. In eerste instantie is begonnen aan de keuken en het sanitair. Afbraakwerken, riolerings- en metselwerken en elektriciteitswerken zijn reeds gebeurd.
De deuren en de nieuwe toog worden afgeschuurd en opgefrist. De komende weken staan de plakwerken op de planning. Recent werd ook het licht op groen gezet om het café te renoveren.
Deze werken zullen in mei worden aangevat.
Om financieel uit de kosten te geraken zijn de Vrienden van het Lindegroen nog altijd op zoek naar peters en meters om dit project te steunen. Dit kan via de website www.hetlindegroen.be .
De Koning Boudewijnstichting steunt het initiatief en elke gift van 40 euro is financieel aftrekbaar.
Momenteel hebben ze reeds meer dan 270 peters en meters.
Zij worden alvast uitgenodigd op de officiële opening.
Men kan de werken ook week na week opvolgen via http://www.facebook.com/vriendenvanhetlindegroen . Men hoeft hiervoor geen Facebook-login te hebben.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 apr 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief