Gratis supportersbussen voor HALLE - Ingooigem

C21

Gratis supportersbussen voor HALLE - Ingooigem

Startcomit__
EP

Woensdag 24 juni is het weer zover : om 12.30 uur stipt vertrekt de 68ste editie van de wielerwedstrijd “Halle – Ingooigem” op de Grote Markt in Halle. De organisatoren van het startevenement hebben niet alleen voor een rijk gevuld sportief voorprogramma gezorgd. Zij zijn er ook opnieuw in geslaagd om gratis supportersbussen in te leggen voor de wielerliefhebbers die na de start in Halle graag de wedstrijd verder volgen langs het parcours, tot en met de aankomst in Ingooigem.

Reeds vanaf ongeveer 9 uur ’s morgens kunnen de wielerfanaten terecht in de drie rennersdorpen. Om zo van heel dichtbij hun idolen en hun omgeving te kunnen gadeslaan, wie weet een praatje mee te maken of een handtekening te bemachtigen.
Vanaf goed 11 uur start dan de presentatie van de deelnemende rennersploegen op de tribune op de Grote Markt van Halle. Reeds jaren een trekpleister voor iedereen die van wielrennen houdt.
Gratis supportersbussen
En dan zijn er voor de ‘echte’ de gratis supportersbussen.Na het vertrek vanuit Halle stevenen de bussen naar de Tiegemberg. Daar wordt gestopt en kan men de renners meerdere keren zien klauteren op deze kuitenbijter op het parcours.
Om dan netjes op tijd door te rijden naar de aankomstzone voor de finale van deze steeds weer spannende wedstrijd. Daarenboven kan je als wielersupporter nog kiezen tussen de ‘gewone’ gratis supportersbus, of de ‘supportersbus met lunch’. Voor deze laatste betaal je dan wel 18 euro voor de aangeboden maaltijd + inbegrepen één gratis drankje. Deze wordt voorgeschoteld in een restaurantje op de Tiegemberg, je hoeft dus van het spektakel niets te missen.
Inschrijven
Voor beide gratis supportersbussen dien je wel vooraf in te schrijven, uiterlijk tot woensdag 17 juni 2015. En dat kan vanaf dit jaar enkel via de website : http://halle-ingooigem.active1.b-hind.eu/
Op deze website kan je stap voor stap volgen hoe je tewerk dient te gaan. Na je inschrijving ontvang je onmiddellijk een mail met je bevestiging en reserveringscode. Deze dien je mee te brengen de dag van de wedstrijd om toegelaten te worden op de bus.
Voor de inschrijvingen met lunch geldt hetzelfde, met de aanvullende voorwaarde om het bedrag van de lunch (18 euro) te betalen binnen de 5 dagen, zoniet vervalt automatisch de inschrijving.
Voor meer info kan je steeds terecht op de website ‘ www.startcomitehalleingooigem.be   ’ of bij de secretaris via fransdereymaeker@hotmail.com  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 apr 2015
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief