HALLE - ‘t Vondel oogst lokale helden

C21

HALLE - ‘t Vondel oogst lokale helden

Vondel_nieuw
Fotoi Felix Merckx

Op 1 mei mag je lekker uitslapen, donderdagavond 30 april betekent dus royaal doorzakken, en daar heeft Poppunt de ideale formule voor. Met Lokale Helden zet de organisatie, samen met tal van andere organisatoren, overal in Vlaanderen en Brussel lokaal muzikaal talent in het spotlicht. Je kan je lokale helden ontdekken in cafés, huiskamers, bibliotheken, jeugdhuizen, cultuurcentra, op straat, op daken, in kelders enz.

In Halle slaan de jeugddienst en cultuurcentrum ’t Vondel de handen in elkaar om twee jonge lokale helden een podium te bieden op een unieke locatie; de trouwzaal van het oude stadhuis. Een oude, romantische zaal, krakende houten vloer, een perfect kader voor twee soloartiesten:
FTAKKE (Fabyan Pasteleurs)
Deze Singer/Songwriter, afkomstig uit Sint-Pieters-Leeuw, onderscheidt zich met zijn muziek. Gespecialiseerd in percussie gitaar, waarbij de gitaar zowel voor melodieën als voor ritme gebruikt wordt, geeft hij zijn liedjes een originele twist. Hij zingt en speelt gitaar, bas en allerlei soorten percussie. Dit, gecombineerd met zijn technisch materiaal, gezichtsuitdrukkingen, speciale stemgeluiden en bindteksten, stellen hem in staat een unieke one-man band te worden.Recent werd hij geselecteerd voor de Zennetoer, waar hij de tweede plaats in de keuze van het publiek bereikte. FTAKKE brengt naast covers van zijn idolen, grotendeels zijn eigen nummers. Deze gaan van ballades tot originele up-tempo composities.
Dirk Bardijn 31 jaar uit Halle
Thelma, Louise & Roxanne. Kent u ze al?... Dirk Bardijn, ook wel gekend als het Duracell-konijn van Choco La Mousse, laat zijn gitaren spreken over versleten snaren, verloren haren en de liefde voor muziek. Op zijn ‘Eendje’ verwelkomt hij jullie in deze editie van Lokale helden. Een titel trouwens die hem op het lijf geschreven is.
Men kan tickets bestellen via www.vondel.be .De organisatie gebeurt met steun van de provincie Vlaams-Brabant.
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 apr 2015
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief