HALLE - Huis van het Kind opende zijn deuren

C21

HALLE - Huis van het Kind opende zijn deuren

Editiepajot_halle_huis_kind_1_foto_merclx
Foto's Felix Merckx
 
Editiepajot_halle_huis_kind_2_foto_merclx
Foto's Felix Merckx
 
Editiepajot_halle_huis_kind_3_foto_merclx
Foto's Felix Merckx
 

Niet toevallig tijdens de Vlaamse Week van de Opvoeding, is het Huis van het Kind Halle officieel geopend. Het Huis van het Kind is een samenwerkingsverband tussen verschillende partners en organisaties die werken voor baby's, kinderen, jongeren en gezinnen. Het Huis van het Kind ondersteunt in opvoeding en gezondheid en biedt mogelijkheden voor ouders en kinderen om elkaar te ontmoeten

Het Huis van het Kind is ook een 'écht Huis', gelegen in de sociale campus (Kanaalbrugstraat 5 te Halle). Volgend aanbod zal er vanaf 26 mei zijn: Spel - en ontmoetingsruimte 'speelwolk' voor kinderen tussen 0 en 4 jaar: Als ouder, grootouder of andere opvoedingsverantwoordelijke kan men hier samen met zijn kind spelen, met andere ouders of met de begeleiders een babbeltje maken of tot rust komen bij een kopje koffie of thee. Als kind kan je hier op een veilige en prettige manier de wereld ontdekken en je leert er nieuwe kinderen kennen. ln de aangename en prikkelende ruimte is er veel speelgoed te vinden gericht op baby's en jonge kinderen. Het initiatief is gratis en je hoeft niet vooraf in te schrijven. Iedereen is welkom elke dinsdag en donderdag van 9u tot 12u en elke eerste zaterdag van de maand van 9u30 tot 12u30; Consultatiebureau en inloopmoment Kind & Gezin (verhuis van het consultatiebureau op de Halleweg); locatie voor infoavonden, workshops, oudergroepen,...informele contacten creëren tussen ouders en kinderen is één van de speerpunten van de visie van de Huizen van het Kind.
Kind en Gezin zal trouwens op donderdagvoormiddag, tijdens de openingsuren van de 'Speelwolk', extra aanwezig zijn zodat ouders vragen kunnen stellen ivm opvoeding en ontwikkeling van hun kind (vrij inloopmoment zonder afspraak).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 mei 2015
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief