HALLE - Peter Musch nam afscheid van FC BUIZINGEN

C21

HALLE - Peter Musch nam afscheid van FC BUIZINGEN

Editiepajot_halle_musch_foto_olaf
Foto Olaf
 

Op 22 mei werd het de afscheidswedstrijd van coach en voorzitter Peter Musch van de veteranen van FC Buizingen gespeeld. Er werden wedstrijden gespeeld tegen de veteranen van Den Hoek Rode en FC Beersel.

 Alle oud spelers van de veteranen waren van de partij. Peter Musch die ermee stopt na 15 jaar, hij zal volgend jaar nog af en toe meespelen, als zijn drukke agenda het toelaat. Hij zal vooral naar zijn zoon, die voetbalt in SK Leeuw, die het immers niet slecht doet als topschutter dit jaar bij de U 17 gaan kijken.
Peter Musch begon ermee in 2000 en trok tal van spelers aan die vroeger actief waren in bevordering en provinciale. Het waren mooie tijden waar er telkens gestreden werd om te winnen, ze speelden 7 x kampioen in hun reeks ! Peter verteld, elke week sms’te ik en belde om onze ploeg bijeen te krijgen en telkens waren we minimum met 11 spelers. De kern bestaat uit maar liefst 32 spelers ! De goalenmakers waren Raymond Stiens, vroeger topscoorder in vierde klasse, eerste en tweede provinciale en ook Kurt Buelinckx met elk liefst 35 goals per seizoen.
Zo speelt de gouden veteraan, Ghilain Maillard op zijn 65-jarige leeftijd nog elke week mee vertelt Peter Musch, hij is een vaste waarde in de ploeg en je zal hem niet snel voorbij gaan. Zo werden er ook galawedstrijden gespeeld tegen o.a. VTM en de veteranen van Anderlecht. Na de wedstrijd was het telkens gefeest en werd er gelachen en gevierd onder echte vrienden die er elke week waren op vrijdagavond bij slecht en mooi weer. Ook nog een bijzondere dank aan het bestuur, vooral aan Marc Waerzeggers, secretaris van FC Buizingen die elke week aanwezig was voor de kantine en zorgde voor de propere uitrustingen en de accomodatie van het terrein !
De veteranen worden volgend seizoen verder opgevolgd door voorzitter André Radzio, die een voetbalkenner is die vroeger actief was in derde en vierde klasse. Coach Peter Musch heeft zijn 30 spelers overgegeven aan André die dit zeker even goed zal verwezenlijken. Er zijn al 24 Matchen vastgelegd voor volgend jaar.
De veteranen van FC Buizingen organiseren op zaterdag 13 juni en zondag 14 juni 2015 opnieuw een grote barbecue. De barbecue wordt al voor de zestiende maal georganiseerd als afsluiter van het seizoen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mei 2015
Felix Merckx
Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief