HALLE - Proeflessen bij Ballerino

C21

HALLE - Proeflessen bij Ballerino

Editiepajot_halle_ballerino
'Erwin Alsteens Fotografie'
 

Enkele dagen geleden stonden er nog 150 dansers op de planken tussen 3 en 25 jaar tijdens de show 'Utopia' van Ballerino Dansschool Lembeek in CC 't Vondel te Halle, onder artistieke leiding van Magali Berael. Het werd een prachtige en afwisselende show met honderden kostuums en een professionele belichting. De minister van cultuur, Sven Gatz, kwam ook een kijkje nemen en was onder de indruk van het hoge niveau van de dansschool en het positieve verhaal over 'Utopia'.

Vorig weekend behaalde Ballerino verscheidene podiumplaatsen op 'European Dance Competition' in Parijs, ook de groepsdans was goed voor de eerste prijs en voor de eerste maal deed men ook mee met een duo. Ook deze won een gouden medaille. De jazzers stonden olv Clara Debelder en voor hip hop (2e prijs-1e van de categorie) olv Fundi Omari.
Wie graag een proeflesje meepikt bij Ballerino, kan er terecht op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 mei. De proeflessen predans (3-4-5-6 jaar) gaan door op zaterdag 30 mei tussen 9u45 en 12u45. Voor volgend jaar plant Ballerino ook jazzlessen voor volwassenen, extra groepen predans en een Dance Company voor wedstrijd-jazzers tussen 7 en 13 jaar.

Voor alle info ivm de inschrijvingen of proeflessen, stuur je best een mailtje naar info@ballerino.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 mei 2015
Felix Merckx
'Erwin Alsteens Fotografie
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief