Middenschool HALLE won een 3D print

C21

Middenschool HALLE won een 3D print

Editiepajot_halle_winnende_klas_foto_merckx
De klas die de 3D print won. Foto Felix Merckx
 
Editiepajot_halle_cheque_foto_merckx
Een klassefuif nracht 552 euro op. (Foto Felix Merckx)
 

MS Halle werd door een wedstrijdjury uit de talrijke inzendingen geselecteerd voor de FINALE van een fotowedstrijd van de uitgeverij 'Wiskunde Plantyn'. De opdracht bestond er in om een selfie te maken met als onderwerp het getal 3. Halle won de wedstrijd

Een maandje geleden deed de Middenschool Halle mee aan een wiskunde-foto-wedstrijd. Ze behaalden de meeste stemmen van heel Vlaanderen. Het werd een spannende strijd met een school uit Oostende.
MS Halle werd door een wedstrijdjury uit de talrijke inzendingen geselecteerd voor de FINALE van een fotowedstrijd van de uitgeverij 'Wiskunde Plantyn'. De opdracht bestond er in om een selfie te maken met als onderwerp het getal 3.
De leerlingen namen het in de finale op tegen 5 andere scholen uit heel Vlaanderen. De school met de meeste "likes" op 30 mei won een 3D-printer. Het werd een nek aan nek race met een school uit Oostende. Uiteindelijk won Halle het pleit.
Uitgeverij Plantyn kwam de hoofdprijs (een 3D-printer) overhandigen
Van de gelegenheid werd ook gebruik gemaakt om de opbrengst van de leerlingenfuif te overhandigen aan Support4Nepal. Het werd een cheque van 552 euro.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jun 2015
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief